Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Avantatges específics per a empreses

Una corredoria independent com la nostra pot oferir diversos avantatges específics per a empreses. Aquí hi ha algunes de les raons per les quals les empreses poden beneficiar-se en triar treballar amb nosaltres:

empresa

Diversitat de cobertures

Tenim la capacitat d'accedir una àmplia gamma de productes i serveis de diferents companyies d'assegurances. Això permet a les empreses trobar pòlisses d'assegurances que s'adaptin específicament a les seves necessitats, ja sigui en àrees com a responsabilitat civil, propietat, assegurances d'empleats, etc.

Assessorament especialitzat

Comptem amb professionals amb experiència en assegurances comercials. Podem proporcionar assessorament especialitzat sobre els riscos específics de la indústria i personalitzar solucions que abordin les preocupacions particulars de l'empresa.

Negociació de tarifes i termes

En tenir relacions amb diverses asseguradores, negociem les tarifes i termes més competitius per a les empreses. Això pot resultar en costos més baixos i condicions més favorables en comparació amb treballar directament amb una única asseguradora.

Gestió integral de riscos

Ajudem les empreses a identificar i gestionar eficientment els seus riscos. Això implica avaluar les àrees d'exposició i recomanar estratègies de mitigació de riscos a través d'assegurances i altres mesures preventives.

Seguiment de canvis en el mercat

Estem al corrent dels canvis en el mercat d'assegurances i les tendències de la indústria. Això permet a les empreses adaptar-se a noves condicions i regulacions, assegurant-se que les seves pòlisses d'assegurances estiguin sempre actualitzades i complint amb els requisits legals.

Atenció personalitzada

Oferim un nivell més personalitzat de servei. En conèixer a fons les necessitats i operacions de l'empresa, podem adaptar solucions d'assegurances de manera més efectiva i estar disponibles per a respondre preguntes o assistir en la gestió de reclamacions.

Centralització de serveis

Les empreses poden centralitzar la gestió de les seves diferents pòlisses d'assegurances. Això facilita l'administració i simplifica el procés, ja que només han de tractar amb un intermediari en lloc de múltiples companyies d'assegurances.

En resum, l'elecció d'una corredoria independent com Broksala pot brindar a les empreses la flexibilitat, experiència i atenció personalitzada que necessiten per a gestionar els seus riscos i protegir els seus actius de manera eficaç.

Abrir chat
1
Scan the code
¡Hola! 👋

Gracias por ponerte en contacto con BROKSALA CORREDORIA D'ASSEGURANCES. Mi nombre es Txema y estoy aquí para ayudarte.

¿Cómo podemos ayudarte? Aquí tienes algunas de las cosas en las que te podemos ayudar:

1:- Información sobre nuestros productos/servicios.

2:- Realizar un presupuesto.

3:- Consultas sobre tu presupuesto.

4:- Cualquier otra consulta.

Responderemos a tu mensaje lo antes posible. ¡Gracias por tu paciencia!