Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Serveis d'inversions per a empreses

En contractar fons d’inversió a través de corredories, els inversors poden accedir a una varietat de serveis que faciliten la gestió i optimització de les seves carteres. Alguns dels serveis disponibles inclouen:

Calcular tu inversiones

Assessorament Financer

Les corredories solen oferir serveis d'assessorament financer proporcionats per professionals que poden ajudar els inversors a definir les seves metes financeres, avaluar la seva tolerància al risc i seleccionar fons d'inversió que s'ajustin a les seves necessitats.

Diversificació de Cartera

Les corredories ofereixen accés a una àmplia gamma de fons d'inversió, permetent als inversors diversificar la seva cartera de manera efectiva i gestionar el risc.

Recerca i Anàlisi de Fons

Proporcionen informes de recerca i anàlisi de fons que ajuden els inversors a entendre el rendiment passat, l'estratègia d'inversió i altres aspectes rellevants dels fons disponibles.

Plataformes Tecnològiques

Les corredories solen comptar amb plataformes tecnològiques avançades que permeten als inversors realitzar transaccions en línia, monitorar l'acompliment de les seves inversions i accedir a informació actualitzada sobre els fons.

Monitoratge Continu

Ofereixen serveis de monitoratge continu de les inversions, la qual cosa facilita la presa de decisions informades sobre ajustos en la cartera segons les condicions del mercat i els objectius de l'inversor.

Educació Financera

Proporcionen recursos educatius i seminaris per a ajudar els inversors a comprendre millor els mercats financers, la gestió de riscos i altres conceptes relacionats amb les inversions.

Tarifes i Comissions Negociades

Algunes corredories poden negociar tarifes més baixes per a uns certs fons d'inversió o proporcionar descomptes basats en el volum d'actius gestionats.

Gestió d'Impostos

Brinden assessorament sobre la gestió fiscal de les inversions, ajudant els inversors a optimitzar la seva càrrega fiscal i entendre les implicacions fiscals de les transaccions.

Actualitzacions i Reportis Periòdics

Envien actualitzacions periòdiques i reportis detallats sobre l'acompliment de les inversions, els canvis en la cartera i altres esdeveniments rellevants.

Accés a Mercats Internacionals

Algunes corredories ofereixen accés a fons d'inversió que inverteixen en mercats internacionals, permetent als inversors diversificar geogràficament.

És fonamental que els inversors revisin acuradament els serveis oferts per la corredoria, així com les tarifes i comissions associades abans de prendre decisions d'inversió.

La La transparència i la comunicació efectiva amb l'assessor financer o la corredoria són essencials per a una relació d'inversió reeixida.

Abrir chat
1
Scan the code
¡Hola! 👋

Gracias por ponerte en contacto con BROKSALA CORREDORIA D'ASSEGURANCES. Mi nombre es Txema y estoy aquí para ayudarte.

¿Cómo podemos ayudarte? Aquí tienes algunas de las cosas en las que te podemos ayudar:

1:- Información sobre nuestros productos/servicios.

2:- Realizar un presupuesto.

3:- Consultas sobre tu presupuesto.

4:- Cualquier otra consulta.

Responderemos a tu mensaje lo antes posible. ¡Gracias por tu paciencia!